Thursday, December 9, 2010

Ada orang panggil aku hayun.... T_T

Aku start blog sebab satu ja dulu...Aku harap boleh mempertingkat kemahiran menulis aku. Selain itu, aku pun berhasrat mahu menambah kenalan kan. Bertukar pendapat ka apa ka. Yang tu ja. dan kalau aku la kan..kalau aku follow sesuatu blog tu..memang aku akan start baca la. Dan kalau aku rasa tak segan kat blogger tu aku akan komen la.

 Haha. Selalunya kalau blogger2 yang aku tak kenai tu aku komen ja. Hentam la kan. taktau la depa suka ka tak. Ha la. Kot2 la satgi dok p buat pandai dok komen2 pulak kat dia, tp dia tak suka pun. Satgi dia dok rasa..Ish mangkuk mana dok menyemak sini ni. Haha. Tapi aku buat muka tebai2 dah la. Kalau depa mcm x respons ka..Aku stop gak la. Haha. Aku pun masih mempunyai rasa malu lagi na. Haha.

 Dah hari tu ada org panggil aku hayun. Lain maksud ooo dari nama aku. Nama glemer aku maksud dia bersiar-siar ngan barangan yang laku. Hoho. Hayun tu aku ambik kira macam dia x suka aku la tu. Haha. Takpa2..Aku Ok ja. Ha..lagi yang aku nak habaq mai pun..buat masa la aku tak buh lg iklan Nuffnang tu. Aku biasa buh dah dulu tp lepastu aku buang balik. Aku rasa seronok tak buh lg. Bila buh, aku dok pikiaq. Haha.

 Buat masa la..aku cuma nak baca2 n folow2 orang dulu. Dan kalau tanya awat aku mai menyemak post kat sini sebab aku kalau buleh nak post bi kat blog aku. Bukan apa, lecturer aku suruh tulis bi hari2. Beliau suruh buat diary..aku buat public diary. Jadi bila aku rasa nak tulih bm, aku singgah sini la na. 

Kawan2 jgn marah na. Hehe. Ha, satu lg benda kan la ni aku sempat la nak update2 n baca semua blog yg aku follow tu tapi thn depan bila bukak sem nanti aku tak buleh nak janji la. Sebab mungkin tak dan nak buat semua ni na. Huhu.

 Buat kawan2, terima kasih la dok baca2 selama ni. Kalau buat rakan-rakan blogger pulak aku memang terharu dengan Una ngan Kak Hanis Azla. Depa dua sentiasa bagi sokongan dan dorongan. Ya, aku kalau buleh nak jalinkan hubungan baik la dengan blogger2 lain mcm apa yg aku rasa kat depa dua tu. :)

5 comments:

sis-haneii said...

kayun, ang buang ka yg ujian IQ tu? dpt duet oo kalo org klik..

sis-haneii said...

kayun, ang buang ka yg ujian IQ tu? dpt duet oo kalo org klik..

Kayun said...

ohhh aku terbuang ka??
hang buh balik la..tme aku nak buh templet ni kot aku terdeletenya

Nurhazirah Azhar said...

sapa pnggei hayun tu ? nk kena bt0i..huhu

Kayun said...

heheheh..x knai pun..tp saja nak buat syahdu hazirah..hahak