Saturday, February 19, 2011

Bangga

Bangga kan SBPIKP dpt jadi sekolah berprestasi tinggi. Haha. Walaupun sumbangan aku sikit ja tapi bolehla kot sikit2 nak rasa syok...Hoho

Monday, February 14, 2011

Friends, I'm sick..

Tak dak pa sangat kwn2 oi. Semalam cakap ngan Alin. Hehe. Nanti kita buat rombongan hantar dia pi KLIA Mac 2012 ni, InsyaAllah. Haha.


Aku harap kita semua dapat la apa yg diharapkan. Andai kita x dapat tu, mesti ada something better yg tersedia untuk kita. Kan kan. Ish awat banyak semut hurung aku ni? Kencing manis, oh tidak! Semoga kita dikurniakan kesihatan yg baik kerana melalui kesihatan itu semoga kita dapat memperbanyak ibadah.

Serius, rindu ampa. Kalau Iqah homesick, aku friendsick. Teringat kat ampa. Haha. Saja buat teruk lebih-lebih dan mengada sikit. Faham-faham la kan.

Oh, takpa2. Aku kena pi buat karangan ni. Huhu. Ampa pun mesti busy kan. Yang Ainn, Huda, Piah tu struggle kat exam final kan. Eh huda final exam utk sem ni la kan. Ainn ngan Piah la yg memang the last final dah. ALL THE BEST!

Oh Mac nak exam. Macammana ni. Takut aku. Kawan2, pray for me. Huhu.

homesick

aku rindu mak aku
ayah aku
adik aku
rumah aku
nak balek, cuti, cepatlah datang
mei cepatlah muncul

Sunday, February 13, 2011

TAK SABAR NAK TAMATKAN ASASI...

hallooooo....

lama x berblogging, so agak blur utk post apa2. 
btw, sekarang ni masih free lg sebelum tibanya bulan Mac. 
bulan Mac nanti, dh kna focus depan buku 24 hours. ya depan lecture note ya. bukan depan FACEBOOK. 
ingat NURUL SYAFIAH, kamu tu dh nak final, sila2 la tahan nafsu utk online..
hehe...doakan saya rajen belajar ye. jgn malas2 lagi..

my dear friends,
klu ari ni, pasangan couple sambut VALENTINE'S DAY,
kita mari ramai2 sambut MAULIDUR RASUL ya!!

mai nak pesan sikit,

BEING SINGLE IS BETTER, NOT BITTER...

haha, mcm xda arah post benda2 merepek ni.
insyaallah post ilmiah akn menanti...ahaks.

p/s: my hp baru saje rosak akibat terjatuh dlm jamban di MID VALLEY so that i lost all my contacts no. 



Tuesday, February 8, 2011

Foto Album

Saja..Terasa rindu2...Hoho













Disini tersemai cita-cita..HAHAHA