Wednesday, March 23, 2011


Assalamualaikum to all readers
For those who still searching high quality muslimah t shirt, you can go to musleemah fashion. The designs are all adorable and the material, I can guarantee 100% comfortable. 100% cotton, and it won't trap your sweat underneath the shirt.The price is reasonable starting from 39 to 49. And the brand is Hilyah which is a well-known Muslimah t-shirt supplier.

Tuesday, March 15, 2011

matluthfi90

Me: Wei, ang dok tgk x video matluthfi?

Kak Limah: tengok!!..[muka excited]..ang taw x dia junior kak Qist?

Me: ?? Kak Qist mana?

Kak Limah: Kak Qist skola kita la..dy komen kat vdeo matlutfi tu, "juniorku"

Me: oooo..ang taw x matluthfi tu skolah mana dlu?

Kak Limah: skolah kak qist laa..

Me: ang taw x kata skolah kak Qist tu skolah kita..Matluthfi tu senior kita laa..

Kak Limah: Laa....sungguh ka? HAHAHHAHAH

Me: haaa...rumah Othman, aku engat lagi..

Kak Limah: serius aku tataw..hahaha..x sabaq nak balek U** habaq kt kwn2 aku luthfi tu senior aku..

Me: HAHAHHAHA..seb bek aku sembang pasai ni kan? kalo x, sampai bila pown ang tataw..

* kak limah adalah nama samaran..nama sebenar terpaksa dirahsiakan..

Monday, March 7, 2011

lama x jenguk sini..

InsyaALLAH dalam masa terdekat ni aku akan berjumpa dengan syafiah di KL
kawan2 yang lain jangan jeles..hahaha
even alin ngan huda pown agak dekat jugak, namun atas kekangan2 yg menghalang, hanya Syafiah yang kerap berdating ngan aku..
ainn ngan kayun jaoh..tp xpa, harap2 hujung tahun ni, ainn mai mngaji area2 ni jugak..kayun plak, bleh x mnx tukaq maktab>?heheheh..melawak ja, jangan gheyau..

weee..nk p jumpak piahhh..next weekend plak nk p casa jumpak minah..heheh

Mocking me ;p

Satu paper dah tumbang. Tinggal lagi tiga. Yay. Yikes sebab jawab entah apa2. Macam mana ni. Adui adui!

Thursday, March 3, 2011

Career Woman...

I am very busy lately. Okay perhaps pretending that I'm busy. Hehe.

Wednesday, March 2, 2011

balek vs kelas english...

cepat2 lawan..nk tgok sapa menang