Tuesday, March 15, 2011

matluthfi90

Me: Wei, ang dok tgk x video matluthfi?

Kak Limah: tengok!!..[muka excited]..ang taw x dia junior kak Qist?

Me: ?? Kak Qist mana?

Kak Limah: Kak Qist skola kita la..dy komen kat vdeo matlutfi tu, "juniorku"

Me: oooo..ang taw x matluthfi tu skolah mana dlu?

Kak Limah: skolah kak qist laa..

Me: ang taw x kata skolah kak Qist tu skolah kita..Matluthfi tu senior kita laa..

Kak Limah: Laa....sungguh ka? HAHAHHAHAH

Me: haaa...rumah Othman, aku engat lagi..

Kak Limah: serius aku tataw..hahaha..x sabaq nak balek U** habaq kt kwn2 aku luthfi tu senior aku..

Me: HAHAHHAHA..seb bek aku sembang pasai ni kan? kalo x, sampai bila pown ang tataw..

* kak limah adalah nama samaran..nama sebenar terpaksa dirahsiakan..

8 comments:

Kayun said...

sapa tuuu alin, huda, ainn? hoho

ladysyafiah said...

hahahhahaha lawak gila kak limah tu...senior sndiri xtahu

sis-haneii said...

kayun: teka2..

pyah: kak limah tu memang lawak

Kayun said...

ka pyah ja..;p

sis-haneii said...

dirahsiakan..nk taw, call aku atau piah..hahah

Kayun said...

aku rasa mcm huda plak..xpun pyah..

shahjiehan said...

famus tol mat lutfi junior SJ..

jom baca dan komen Tutorial buang verification buang verification tuh...

sayasayangkamuhamim (: said...

aku dah agak dah mat luthfi tuh senior kita . first time tengok vid dia pun , aku dah kata "muka macam senior kat sbpi" sekali tengok betol rupanya huahuahua !